Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Poveste cu librărie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Poveste cu librărie Share Poveste cu librărie


Cea mai importantă veste, când m-am întors acasă, a fost de rău şi era legată de librăria mea preferată. O librărie online. The Book Depository cumpărată de Amazon? Adică drăgălaşa de librărie de care ne foloseam tocmai ca să evităm taxele Amazonului se topea de-acum în burta concernului? Am îndrăgit Book Depository fiindcă trimiteau cărţile fără nici o problemă în România, absolut fără nici o taxă de transport şi nici un fel de adaos la preţul de pe site. Fără mofturi legate de ţara din care plăteşti. Apoi, diversitatea ofertei, cărţi de nişă, aproape orice, cărţi de negăsit altfel. De obicei, şi cu reduceri frumoase. De obicei, şi cu expediţie rapidă. Uneori, şi cu câte-un mic dar: un semn de carte.

Am căutat confirmări – da, din păcate Amazon a păpat draga de librărie care îi făcea concurenţă. „Ţintind către un stoc de şase milioane de titluri, compania fusese o sursă importantă de cărţi care nu sunt altfel disponibile. Împreună cu expedierea gratuită în mai mult de o sută de ţări, The Book Depository este un învingător internaţional…”, scria Chally Kacelnik în The Guardian, exprimându-şi şi ea dezolarea.

Am dat fuga şi-am căutat cărţoiul care îmi trebuia acum. Repede, repede, să şi testăm terenul. Am găsit. Am cumpărat. Mai eşti acolo, Book Depository? Mai este, cumva. Tot fără taxe suplimentare. Deocamdată. Sper să nu fie ultima oară. Promisiuni există, încă.

" "

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută