Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Downtown Bar & Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Downtown Bar & Cafe Share Downtown Bar & Cafe


Downtown este un local perfect pentru orice îţi doreşte sufleţelul, având terasă, berărie, restaurant & club în inima Braşovului, centrul centrului României, chiar în Piaţa Sfatului, lângă Biserica Neagră, de unde avem o viziune superbă a oraşului – muntele Tâmpa, cele două turnuri – negru şi alb, Muzeul de Istorie, strada Republicii, toate pot fi admirate cu o cafea, suc sau bere de la Downtown… Un bar & cafe nobil, luxos şi elegant, unde poţi să savurezi băuturi răcoritoare alcoolice şi nealcoolice, te poţi distra cu prietenii sau colegii, îţi poţi petrece timpul liber şi noaptea, nu numai ziua şi seara, cum se întâmplă de obicei în barurile din oraş. Vă recomand să încercaţi Specialitatea casei (medalion de cerb “Cerbul Carpatin”, cu fructe de pădure şi
cartofi la cuptor), dar şi alte delicii gastronomic de aici. La Downtown vor avea loc şi concerte, şi party-uri, vor face spectacole şi formaţii live, şi formaţii de dans, îşi vor arăta talentul şi cei mai populari DJ din ţară şi din străinătate, e distracţie mare la Downtown Bar & Cafe, cum s-a întâmplat şi la deschidere, de altfel. Downtown Bar & Cafe e deschis pentru public de 20 | gastronomie am gustat: medalion de cerb „Cerbul Carpatin” luni până joi, de la 19:00 până la 05:00, vinerea şi sâmbăta – de la 23:00 la 05:00, iar duminica – de la 21:00 la 05:00. Vă puteţi face rezervări la numărul de telefon: 0737819185. Distracţie plăcută!

– Downtown Bar & Cafe
– Piaţa Sfatului nr. 12, Braşov
– 0728 111 000
– rezervare@cerbulcarpatin.com
– www.cerbulcarpatin.com

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută