Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

ARTmania, de trei ori muzică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ARTmania, de trei ori muzică Share ARTmania, de trei ori muzică


ART mania! Concerte în trei locuri din Sibiu, expoziţii, lansări de carte şi workshop-uri. Concertele din Piaţa Mare au loc vineri şi sâmbătă, pe 12 şi 13 august. Artiştii internaţionali sunt: Tarja, Helloween şi Lacrimas Profundere pentru ziua de vineri, respectiv Lacuna Coil, Sonata Arctica şi Republica pentru ziua de sâmbătă. Pe lângă concertele din centrul Sibiului, noutatea
acestei ediţii este deschiderea Sibiu Arena. Aici, în weekendul 12-14 august, are loc o serie de evenimente în aer liber, concerte şi petreceri. Sibiu Arena a fost amenajată în pădurea Dumbrava, într-o bază militară dezafectată. Timp de trei zile, festivalierii vor avea aici parte de trei sute de locuri de campare, parcare, dușuri, toalete și alte servicii. Accesul în Arenă este gratuit pentru cei cu brăţări ale festivalului, iar pentru alţi doritori intrarea costă 5 lei. Dintre trupele care vor cânta la Sibiu Arena: Interitus Dei din Constanţa şi Guerrillas din Cluj, Monarchy şi Reckoning din Bucureşti, Ethernus din Baia Mare şi Heavy Duty din Sibiu. Programul începe vineri spre sâmbătă după miezul nopţii cu Ethernus, de la ora 1 noaptea. Concertele de duminică în Sibiu Arena vor începe cu ora 17.30.

– 12-14 august
– Piaţa Mare,
– Piaţa Mică
– Dumbrava.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută