Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Fabrica de Bere Ursus

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fabrica de Bere Ursus Share Fabrica de Bere Ursus


Oricât de frumos ar fi amenajat spațiul Fabricii de Bere Ursus, cu cele 4 baruri, denumite sugestiv “Camera Barului”, “Camera malțului”, “Camera Laborator” sau “Camera Restaurant”, din punctul meu de vedere, acum, că este vară, tot terasa este cea mai atractivă. Situată pe Calea Mănăștur nr. 2 – 6, Fabrica de Bere Ursus este noul hot-spot al orașului. Seară de seară zeci de clienți iau cu asalt terasa, având posibilitatea de a savura o bere rece, fie ea noua Ursus Nefiltrată, al cărei preţ începe de la 3 lei, sau mai vechile sortimente de bere Ursus – Premium, Black şi Fără Alcool.

Pe lângă băuturi (bere, specialități de cafea, sucuri carbogazoase sau freshuri naturale) la Fabrica de Bere Ursus se servesc și preparate culinare precum salate, paste, preparate din carne de pui sau de porc, cârnați afumați, serviți alături de garnituri proaspete (cartofi prăjiți, legume, orez). Berea nefiltrată de la Cluj este realizată din ingredientele tradiţionale, apă, malţ, hamei şi drojdie, procesul tehnologic şi reţeta fiind tradiţionale. Elementul cel mai interesant este acela că toți consumatorii pot să asiste la procesul de fabricare a berii, pentru că acesta se poate urmări prin intermediul pereților de sticlă care dezvăluie linia de producție.

– FABRICA DE BERE URSUS
– CALEA MĂNĂȘTUR 2 – 6
– CONTACT@RO.SABMILLER.COM
– TEL: + 40 264-403.249

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută