Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Deliciile zeilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Deliciile zeilor Share Deliciile zeilor


Primul lucru pe care l-am auzit despre cofetaria Agapitos a fost că aici au cele mai bune prăjituri din Bucureşti. A fost suficient. A doua zi dimineaţă, aşteptam pofticioasă în faţa vitrinei încercând să mă hotărăsc ce aş putea să îmi iau. Să fie tarta cu nuci, panacota sau prăjitura domino? Sau mai bine o prăjitură cu cremă de iaurt şi un cozonac însiropat cu miere pentru acasă?

Decizia pe care am luat-o atunci e mai puţin importantă, cert este că până acum am încercat cam toate dulciurile pe care le găseşti la Agapitos. Şi sunt întradevăr bune, foarte dulci şi… te vor face să visezi la o vacanţă în Grecia. Pentru că specialităţile casei sunt greceşti, iar ingrendientele aduse chiar din ţara zeilor din Olimp.

Mai mult decât atât, cofetaria este renumită pentru torturile de nuntă pe care le face, aşa că daca plănuieşti un eveniment ca acesta ar trebui să faci o vizită şi la Agapitos.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută