Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Răzvan Moldovan (Suedezu) / Partizan

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Răzvan Moldovan (Suedezu) / Partizan Share Răzvan Moldovan (Suedezu) / Partizan


*- Cum s-a adunat noua formulă PARTIZAN şi cît de mult se deosebeşte din punct de vedere muzical de formaţia pe care o ştiam înainte?*
– Noua formulă Partizan s-a adunat din dorinţa vie a lu’ Artan şi a mea de a face ceea ce facem mereu: muzică din pasiune! Nu voi folosi liniuţe despărţitoare pentru că vreau să am o atitudine rebelă cînd vine vorba de gramatică! Muzical se deosebeşte considerabil prin atitudine: avem cele mai minunate distorsuri şi le folosim pe toate în acelaşi timp!

*- De la refacerea formaţiei aţi creat piese noi? Cum sunt ele? Ce stil au? Cine face versurile şi cine compune melodia?*
– Avem o sumedenie de piese pe care abia aşteptăm să le arătăm publicului exigent. Ele vor fi înmănuncheate în două albume: primul va conţine piese pe care le-am cîntat cu Timpuri Noi în anii ’80, care nu au avut şansa să fi e înregistrate din cauza cuvintelor de belea, piese cum ar fi „Becule, stai aprins, becule, noi te iubim” sau „Drumul spre lumină trece prin uzină”, piese care se vor înmănunchea pe discul cu numele „Timpuri noi anii 80” în interpretarea orchestrei Partizan. Al doilea calup de piese sunt piese noi şi vor apărea pe albumul „Piese noi”.
Melodiile le fac eu de obicei şi versurile Artan. Oricum, primim ajutor de la toţi prietenii în tot procesul de creaţie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută