Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Bus turistic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bus turistic Share Bus turistic


După introducerea transportului în comun pe timp de noapte, uite o nouă surpriză: proiectul **Bucharest City Tour** sau autobuzele turistice supraetajate. Pe modelul proiectelor turistice de afară, autobuzele, patru la număr, plimbă atât bucureştenii, cât şi turiştii străini pe o rută care cuprinde majoritatea punctelor de atracţie din Capitală, printre ele numărându-se **Casa Presei**, **Muzeul Satului**, **Arcul de Triumf**, **Ateneul Român**, **Palatul Parlamentului**, **Guvernul**, **Patriarhia Română**, **Teatrul Naţional**, **ASE** şi **Curtea Veche**.

Cât despre detaliile legate de călătorie, aceasta durează aproape o oră, iar lungimea traseului e de peste 15 kilometri, acesta fiind împărţit în 14 staţii. Nu în ultimul rând, pentru o călătorie la umbră, la parterul autobuzului, sau în soare şi în adierea vîntului, la etajul descoperit, plăteşti 25 de lei. Rămâne să ne spui şi tu cum ţi s-a părut plimbarea.

### Bucharest City Tour
– Traseu: Casa Presei – ASE
– [www.ratb.ro](http://www.ratb.ro/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută