Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Festival la Domeniul Ştirbey

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festival la Domeniul Ştirbey Share Festival la Domeniul Ştirbey


Weekendul acesta, Domeniul Ştirbey devine cel mai important punct de interes pentru fanii muzicii alternative, cu ocazia primei ediţii a festivalului **Summer Well**.

Astfel, pe 13 şi pe 14 august, foarte aproape de Bucureşti (în Buftea) îi vei putea asculta şi vedea pe scenă pe **Interpol**, **Plan B**, **Alex Claire**, **Noisettes**, **Mystery Jets**, **The Wombats** şi mulţi alţii. Adică, o importantă parte din muzica bună care “se poartă” acum.

" "

Alături de marii artişti care vor concerta la **Summer Well**, mai există o atracţie pentru care merită să ajungi la festival: locul în sine e un parc de aproape 25 de hectare de verdeaţă, lac şi pădure, fiind cea mai spectaculoasă zonă de desfăşurare a unui festival liniştit, însorit şi relaxant.

Transportul de la Bucureşti şi retur este asigurat de organizatori, asta pentru că nu va exista nicio zonă de camping. Abonamentul pentru cele două zile costă 99 de lei şi poate fi cumpărat de la magazinele Orange sau de pe site-urile [easytickets.ro](http://easytickets.ro/) şi [eventim.ro](http://eventim.ro/), iar line-upul complet în găseşti pe [www.summerwell.ro](http://www.summerwell.ro/)

### Summer Well
– 13-14 august
– Domeniul Ştirbey

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută