Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Dans cu public într-o cameră de hotel

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dans cu public într-o cameră de hotel Share Dans cu public într-o cameră de hotel


S-au dus vremurile în care mergi la Casa de bilete, stai la coadă o oră, iei biletele, apoi peste o săptămâna intri emoţionat în sala de teatru, îmbrăcat cu cel mai elegant costum, ca să taci mâlc vreme de două ore cu ochii lipiţi de ce se petrece pe scena de lemn. Acum rezervi un loc cu un email către o adresă ciudată (serial.paradise@artsf.ro), menţionezi ora la care vrei să fii introdus la spectacol, apoi la ora exactă intri în camera de hotel unde are loc show-ul maraton şi vreme de o oră admiri spectacolul dans.

Conform descrierii din textul de promovarem **Camera 1306 [I Am Myself]** este un spectacol-instalaţie despre limite, ce pune în discuţie individul şi societatea, relaţiile interumane şi problemele vieţii contemporane – identitatea culturală, memoria, limita între realitate şi ficţiune, alienarea individului şi dependenţele omului contemporan.

Pe româneşte, showul ţine 12 ore, între 4 după-amiaza şi 4 dimineaţa, şi e susţinut de dansatorii Catrinel Catană şi Cosmin Manolescu, în coregrafie proprie. Preţul biletului este de 20 lei / 10 lei redus pentru studenţi şi profesionişti ai dansului, iar al unui pachet 3 ore de 50 lei / 25 lei redus.

– Hotel Intercontinental, Camera 1306,
– 13 august, 24 septembrie

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută