Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Casa Tauffer

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Casa Tauffer Share Casa Tauffer


Casa Tauffer s-a deschis în iulie anul trecut, fiind primul jazz-cafe din oraș. Spațiul în care funcționează localul a găzduit la începutul secolului XIX primul salon literar din Cluj, locul în care se întâlnea la aceea vreme crema societății clujene.

Clădirea aflată în apropierea Pieței Muzeului, vis-a-vis de Casa Matei, a aparținut familiei Tauffer, o cunoscută familie de tapițeri germani. Casa Tauffer este un local special destinat boemei clujene, care se poate delecta cu specialități de cafea, limonadă, fresh-uri de portocale sau greff, bere rece sau cu diverse sortimente de ceai, fie pe terasa localului, fie în barul spațios, decorat cu elemente specifice unui local nonconformist: tablouri, chitări, afișe, cărți etc. Muzica pe care o puteți asculta la Casa Tauffer este întotdeauna plăcută, fie jazz, blues, chansonete saupiano live.

De asemenea, la orele dimineții puteți răsfoi fie o carte bună fie presa culturală locală, iar la orele serii o narghilea este întotdeauna binevenită. Evenimentele care se organizează la Casa Tauffer, păstrează nota boemă a barului, fiind vorba de concerte live, de pian, acustice, menite să contribuie la atmosfera plăcută care te învăluie de fiecare dată când calci pragul Casei Tauffer.

– VASILE GOLDIȘ 2
– REZERVĂRI: 0731 339 259
– PROGRAM NON STOP
– ÎN FIECARE MIERCURI MUZICĂ LIVE DE LA ORA 22.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută