Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Fabrica de gin de pe Lipscani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fabrica de gin de pe Lipscani Share Fabrica de gin de pe Lipscani


Chiar e o fabrică acolo. Iar primul lucru care a ieşit de la producţie a fost designul irlandez autentic de lemn solid, atât în podele cât şi-n pereţi şi mese. Apoi a ieşit un bar lung de 20 de metri pe care încap, estimativ, 300 de halbe de bere. Obligatoriu pline.

Pereţii sunt încărcaţi cu elemente ce ies în evidenţă imediat, de la oglinzi cu rame deosebite până la biblioteca decorativă în care găseşti informaţii trivia legate de alcool. Locul e parcă scos dintr-un film cu Sherlock Holmes rătăcit prin Dublin, mai lipsesc doar uşile rulante tip western.

**The Gin Factory** îţi poate oferi cam orice fel de bere la halbă, la preţuri ce nu ies din media Centrului Vechi. Pentru că este un local spaţios, se aeriseşte uşor şi îţi dă ocazia să mănânci fără să înghiţi alături de cartoful prăjit şi fumul de ţigară al vecinului, oricât de aglomerat ar fi înăuntru. Mai mult sau mai puţin important, toaleta e undeva la etajul unu, la capătul unui hol, aşa că îţi recomandăm să pleci din timp spre locul faptei.

Acum au scos la interval şi ditamai terasa, să poţi lenevi la aer sub umbrelă cu metrul de beri sub nas.

Noi am vizitat The Gin Factory chiar de St. Patrick’s Day şi-am găsit o atmosferă incredibilă, în care lumea dansa pe muzică irlandeză ca o gaşcă veritabilă de spiriduşi. Aşa o fi mereu?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută