Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Bulevard Café & Club

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bulevard Café & Club Share Bulevard Café & Club


Una dintre locatiile cele mai recent deschise este Bulevard Café & Club. S-a redeschis pentru a va putea satisface gusturile papilare la o cafea sau un ceai de exceptie, in cadrul unei intalniri de afaceri sau doar pentru a va recrea alaturi de prietenii si cunostintele dragi voua.

In cadrul zilei, Bulevard este una dintre cele mai prestigioase cafenele din oras, iar spre seara incepand totodata si weekendul, acesta este unul dintre cluburile cele mai pline de viata care va delecteaza prin ambianta sa si muzica de club care delecteaza fiecare suflet, fiecare persoana care doreste sa se simta bine, sa se distreze alaturi de prieteni sau gasca, si sa intalnesti persoane noi cu care sa poti interactiona.

Locatia s-a redeschis pentru a arata si pentru a ne rasfata simturile nu demult uitate, si pentru a demonstra ca nu e nevoie de prea multe idei, ci doar de buna dispozitie si optimism pentru a te putea distra in voie. Nu ratati evenimentele ce vor urma de acum incolo pentru a nu va parea rau ca ati omis cu prezenta concertele, stand-up comedy-urile, petrecerile tematice ce vor avea loc intr-unul dintre cele mai alese si prestigioase locatii din orasul tau.

Bulevard Café & Club

Str. Republicii 53

Rezervari: 0744157569

www.bulevardcafeclub.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută