Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

„Extraordinary Season Selection”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Extraordinary Season Selection” Share „Extraordinary Season Selection”


Sezonul cald şi, mai ales, serile de vară tratate elegant cu un pahar de şampanie fac lumea să strălucească într-un anume fel.
Restaurantul Graf a făcut o selecţie atentă de vinuri spumante în acest meniu înnobilat în cadrul celei de a doua sesiuni „Extraordinary Season Selection”. Vedetele meniului se vor roti în pahare şi vor răspândi aroma lor delicată, rafinată, discretă şi fructată. MOUSSEUX – ST. AGOUANT / METHODE CHAMPENOISE deschide meniul spumantelor. Este un spumant spectacol, de o fineţe debordantă prin natura nobilă dată de soiul unic St. Emilion care creează ceea ce se numeşte “Blanc de Blancs”.

Spumantul este ţinut timp de 18 luni în rafturi speciale în peşterile troglodite din St. Emilion şi preparat după metoda tradițională din Champagne. CASHMERE în ediţie limitată, UNICAT , este vedeta românească din selecţia spumantelor. Cashmere este obţinut prin fermentarea primară a mustului de Tămâioasă Românească după metoda perfecţionată de-a lungul timpului în regiunea Asti din Italia. CARLREH – MOSELRIES – LING – un spumant de origine germană, cu o atitudine nobilă: “Der frucht elegante Sekt”. Aromele de coacăze şi pere vin să susţină buchetul acestui Riesling Spumant.

Meniul Spumantelor surprinde cu un carpaccio de somon umplut cu caracatiţă, salată proaspătă şi vinegretă de coriandru, la gustare, un fel principal la alegere dintre file de doradă cu legume şi sos alb cu lămâie şi Turnedou Rossini cu ciuperci mixte de pădure. La desert vă vom delecta cu tartă prăjită cu migdale şi cocos, servită cu sorbet de lime. Fiecare sortiment culinar va fi însoţit de unul dintre cele trei spumante, totul la un preţ de 65 lei.

Restaurant Graf

Oradea, Str. B. St. Delavrancea 3

Tel: 0259421421

www.restaurantgraf.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută