Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

De văzut şi premiat: fotografiile de vacanţă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii De văzut şi premiat: fotografiile de vacanţă Share De văzut şi premiat: fotografiile de vacanţă


Barcelona, Viena, Florenţa, Paris, München, Veneţia, Atena, Roma, Londra… sunt doar câteva dintre cele 26 de oraşe europene în care poţi zbura direct de pe aeroportul internaţional „Traian Vuia”, nodul aerian de vest al ţării (mai exact, aeroportul asigură 26 de legături directe înspre întreaga Europă, plus spre şapte destinaţii interne). Acum, aeroportul „Traian Vuia” îşi invită pasagerii la concurs.

La competiţie sunt invitaţi să participe toţi norocoşii care nu şi-au luat vacanţă de la vacanţă şi au plecat în concediu de pe aeroportul Timişoara anul acesta în perioada 1 iulie – 31 august. Aceştia pot să trimită până în 15 septembrie, pe adresa de mail concurs@aerotim.ro, maxim cinci fotografii din vacanţa pe care şi-au petrecut-o în această vară.

La finalul acestei perioade o comisie formată din reprezentanţi ai aeroportului, parteneri comerciali şi mass-media vor juriza fotografiile primite şi vor anunţa câştigătorii în 4 octombrie. Juriul va alege 20 de fotografii, care vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii în incinta aerogării în perioada 10 – 23 octombrie.

" "

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută