Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Programăm ceva spontan?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Programăm ceva spontan? Share Programăm ceva spontan?


Pe vremea mea, dacă voiai să te combini era suficient să zaci la nişte beri la halbă La Ruine în Centrul Vechi sau să te dai cu părul de pereţii umezi din Club A. Acum, nimic nu mai e aşa simplu. Noroc că există da, exact, internet.

Eşti singur şi tânjeşti după companie de calitate, dar ţi-e lene să ieşi din casă şi jenă să interacţionezi cu oameni necunoscuţi? Facebook-ul te-a obişnuit să socializezi exclusiv din fotoliu? Ce bine, înseamnă că ai tot ce trebuie ca să devii fericit în doi.

Pentru că de curând s-a lansat [www.letsmeet.ro](http://www.letsmeet.ro/), un site pe care-ţi faci un cont, îţi completezi acolo un profil (nimic din ce n-ai mai făcut până acum), apoi începi să primeşti sms-uri cu date şi locaţii secrete unde au loc peste exact cinci ore petreceri pentru cei tineri şi singuri. Tineri înseamnă fix între 23 şi 32 de ani. Intrarea e liberă, iar băutura o dă un sponsor.

Pe scurt, vorbim despre combinaţii la întâlniri spontane organizate dinainte. Îmi place ideea, mai ales pentru că presupune ieşit din casă şi mers într-un club, bar, piscină şi aşa mai departe. Aşa că mergeţi de vă combinaţi, oameni!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută