Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Thor – legende nordice marca Marvel

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Thor – legende nordice marca Marvel Share Thor – legende nordice marca Marvel


Thor este unul dintre cele mai aşteptate filme cu super eroi ale anului. Între un Green Hornetcare a cam dezamăgit şi un X-Men, care se lasa încă aşteptat, Thor, cel mai nou film de la Marvel trebuia să facă senzaţie.

Vorbim totuşi despre un film în care eroul e cel mai cool zeu nordic, iar fata pământeană de care se îndrăgosteşte e jucată de simpatica Natalie Portman. V-am spus şi că tatăl lui Thor, Odin, e jucat magistral de Anthony Hopkins?

Ei bine, problemele filmului vin tocmai din acest scenariu amestecat cu muritori şi zei. Scenaristul nu s-a putut hotărî nici asupra poveştii de dragoste, nici asupra călătoriei iniţiatice a lui Thor spre devenirea unui conducator mai bun al Asgardului. E chiar ciudat să îl vezi pe Thor cum îşi pune ciocanul atotputernic în cui şi pregăteşte o omletă pentru micul dejun.

Şi nici regizorul, Kenneth Branagh, nu e lipsit de vină. Scenele de bătaie sunt confuze, chiar şi pe un ecran corespunzător, mai ales cu ochelarii 3D pe nas.

Chiar şi aşa, puţin dezamăgitor pentru fanii genului, Thor rămâne un film care arată bine, cu o poveste simpatică şi o promisiune pentru viitor.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută