Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Rango – de ce a traversat cameleonul strada?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rango – de ce a traversat cameleonul strada? Share Rango – de ce a traversat cameleonul strada?


S-au epuizat demult animalele domestice care puteau fi personificate la Hollywood. Cam tot atunci s-a trecut şi la tot felul de specii, cu cât mai sălbatice, cu atât mai inedite şi mai amuzante.

Rango e un cameleon. E singur şi asta-l întristează. Ambiţia lui depăşeşte cu mult pereţii de sticlă ai acvariului în care trăieşte. Printr-un accident devine un cameleon liber şi îmbracă straiele unui personajul principal al unui western şablon pe care tot el îl regizează.

Da, exact, un fel de Clint Eastwood. Iar cum într-un western povestea e aceeaşi, şi doar modul în care scenele sunt gândite/jucate/prezentate face diferenţa, Rango o să te lase gură-cască. Nu mi-a fost dat să văd până acum niciun film de animaţie cu atât de multe detalii.

Imaginea e realizată printr-o tehnică deosebită şi-o să-ţi capteze atenţia cap-coadă, iar vocea cameleonului pistolar, dublată de Johnny Depp, e cireaşa de pe tort.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută