Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Mirona Pascu sau “Mironeasca”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mirona Pascu sau “Mironeasca” Share Mirona Pascu sau “Mironeasca”


Despre **Mirona Pascu** nu știu dacă mai este necesar să vă spun mare lucru, având în vedere că majoritatea clujenilor o cunosc, fie ca și artistă folk, fie ca și blogger-iță.

Născută în 1990, Mirona este o prezență plăcută și constantă a concertelor de folk din țară. Tânăra mărturisește că îi place să cânte, ba chair foarte mult, fiind pasionată de chitară și muzică folk încă din copilărie.

Studentă la jurnalism, Mirona a descoperit farmecul meseriei, astfel încât pe lângă activitatea muzicală se mai ocupă și de site-ul mironeasca.com. Începând din iarna lui 2009, Mirona participă la numeroase festivaluri și concursuri de folk (Festivalul Folklung Suceava și Gura Humorului, Kronstadt Folk Festival sau Festivalul Folk You), devenind în scurt timp un reprezentant de seamă al scenei de folk clujene.

Vineri. 29 iulie de la ora 22.00 în Barrels Pub, aveți ocazia de a o asculta live pe Mirona Pascu interpretând piese precum “Dependent indiferent”, “Separat împreună”, “Dragostea” sau “Fluturi de negru”.

> “Am început să pun mâna pe chitară prin clasa a 9-a, după ce a stat pe dulap 4 ani de zile”.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.