Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Dirt On Fire

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dirt On Fire Share Dirt On Fire


Lucrurile bune trebuie coapte și rumenite pe îndelete! Prin urmare, RideMore & Burn vă invită la Miercurea Ciuc în weekend-ul 5-7 august pentru un altfel de concurs, prima competiție profesionistă de dirtbike din România: o zi de park, o zi de dirtjumping, o zi de relax și fix două petreceri între! Verificați-vă agendele, pentru că nu vreți să pierdeți așa ceva, vă asigurăm!

După cum poate ați mai auzit, la Miercurea Ciuc comunitatea de rideri a pus mână de la mână încă de mai bine de 7 ani și a făcut posibilă existența unui dirtpark pe un teren particular, unde cine vrea să se dea o poate face nestingherit, unde cine vrea să pună mâna pe sapă nu este oprit și unde nu vine nimeni să deranjeze. Un factor clar pentru progresul sportului, iar rezultatele le vedem de-abia azi, când orașul nostru nu mai încape de mountainbikeri și BMX-eri, care mai de care mai talentați. Nu am avut niciodată un astfel de concurs la Ciuc, dar acum este momentul și pentru această premieră! Așteptați-vă la rideri pro din afara țării și la numeroase surprize! Dirt On Fire este un eveniment organizat de RideMore și susținut de Burn Energy Drink. Vă așteptăm la Miercurea Ciuc în primul weekend din august pentru Altceva!

FACEBOOK.COM/THE.OVEN.BYBURN
facebook.com/DirtOnFire

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută