Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Deftones

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Deftones Share Deftones


##„A fost foarte terapeutic pentru noi să ne pierdem în muzică…”

*- Zile şi Nopţi: Din p.d.v. muzical cum aţi descrie noul album Deftones?*
– Partea ritmică este f. bine închegată. Nu că nu ar fi fost şi până acum, dar parcă acum mai mult decât niciodată. Colaborarea între noi a fost f. strânsă, simţeam toţi că vrem să creăm muzică nouă. Totul se întâmpla f. repede, în fiecare zi reuşeam să terminăm mai mult decât ne propuneam… de multe ori în trecut asta a fost f. greupentru noi. De când a venit Sergio în trupă, parcă totul a decurs mult mai repede. Ba chiar eram fani ai trupei Quicksand, din care provine Sergio, deci faptul că el a venit în trupă a fost ceva care ni s-a părut f. natural. Ne era groază să vină altcineva în afară de el, ar fi fost ciudat să începem să avem preselecţii cu oameni străini… însă aşa, Sergio fiind prieten bun cu noi, a funcţionat perfect. Ne potrivim, toţi suntem deschişi la minte, avem multe în comun. Când a venit prima oară la preselecţie, el probabil credea că va trebui să aştepte la o mare coadă de oameni, însă noi doar pe el îl aveam în gând, deci a însemnat mult pt. noi că ni s-a alăturat.

*- Sunteți mândri de ceea ce a ieşit în final?*
– Ne bucurăm. Sperăm să fim în turneul acestui album pentru vreo doi ani. Sunt multe locuri pe care nu le-am mai văzut de mult. A trecut ceva timp de când n-am mai întreprins turnee, pentru că am lucrat la cântece, dar acum e timpul să prestăm acele cântece live.

http://www.revistasunete.ro/

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută