Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Un turist norocos… este cel care merge la Veneţia cu Angelina Jolie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Un turist norocos… este cel care merge la Veneţia cu Angelina Jolie Share Un turist norocos… este cel care merge la Veneţia cu Angelina Jolie


Oare cum reuşeşte Johnny Depp să facă să pară că orice rol pe care-l joacă i se potriveşte că o mănuşă? În Turistul, scenariul îţi dă impresia că a fost scris special pentru el şi pentru colega lui de platou. Ţi-i imaginezi pe cei doi being awesome prin Veneţia, nu? Cam asta se întâmplă în majoritatea celor 100 de minute de film.

Frank (J. Depp) e un prof de mate ce vizitează Europa pentru a-şi vindeca inima, iar Elise (A. Jolie) dă peste el din întâmplare într-un tren ce are ca destinaţie Veneţia. Ea se foloseşte de el pentru a deruta serviciile secrete care o urmăreau pentru a recupera o sumă foarte mare de bani de la iubitul ei. Frank se îndrăgosteşte în câteva minute (sincer să fiu, mie nu mi-ar trebui mai mult de 30 de secunde s-o cer de nevastă pe Angie) şi se implică involuntar într-o afacere mult prea mare pentru el. Ea se lasă greu, c-aşa-i în tenis, şi finalul surprinde pe toată lumea.

Hai c-a început bine 2011, Turistul e peste medie graţie actorilor, locaţiei şi a scenariului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută