Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

„Romeo şi Julieta”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Romeo şi Julieta” Share „Romeo şi Julieta”


##Două seri de balet în Piaţa Mare

Două spectacole de balet au umplut Piaţa Mare a Sibiului, pe 16 şi 17 iulie. „Romeo şi Julieta”, cu balerinii Teatrului de Balet Sibiu, a atras mii de spectatori, cu sau fără bilet. În rolurile principale: Ruth Bronwen, din Boston, SUA ,interpretînd-o pe Julieta, şi Ovidiu Iancu, de la Opera Naţională Bucureşti, în rolul lui Romeo. Regia şi coregrafia au fost semnate de Pavel Rotaru, coregraf al Teatrului de Balet Sibiu, iar scenografia realizată de Alin Gavrilă. Două seri reuşite, principalul succes fiind
chiar aducerea unui public atât de numeros la un spectacol rafinat însă adaptat pentru un spaţiu deschis. Balerinii au cucerit publicul cu graţia lor, reuşit a fost şi jocul de lumini, cortina realizată din lasere a fost un element inedit, iar singurul lucru
care ar putea fi criticat a fost partea vorbită, într-o engleză chinuită, amuzantă pe alocuri, care ar fi putut lipsi. Chiar şi aşa, două seri fermecătoare, spre bucuria publicului larg.

Proiectul, organizat de Asociaţia Sibiu 1191, a avut la bază colaborarea cu Casa de Cultură a Municipiului – Teatrul de Balet Sibiu de anul trecut, când, în cadrul campaniei “Sibiu Capitala Bunelor Maniere”, în Piaţa Mare a fost pus în scenă spectacolul „Carmen”, iar ziua de 16 iulie a fost declarată Ziua Bunelor Maniere .

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută