Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Îngheţată vs. ciocolată: Venchi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Îngheţată vs. ciocolată: Venchi Share Îngheţată vs. ciocolată: Venchi


Dacă nu aş fi probabil acum foarte răcită şi nu m-ar durea în gât, aş fi probabil pe Calea Victoriei 214, cu nasul lipit de o vitrină mare, care adăposteşte cea mai delicioasă îngheţată din lume. Cum o îngheţată în cazul meu este total neindicată, îmi voi petrece timpul povestindu-vă vouă despre această minunăţie pe care am descoperit-o.

La adresa mai sus menţionată se afla gelateria/ ciocolateria **Venchi**, una dintre cele mai cunoscute mărci de ciocolată din Italia, ce a luat naştere în Torino, în 1878. Toată această vechime în arta specialităţilor din ciocolată si îngheţată îsi spune cuvântul prin gustul fin şi prin calitatea extraordinară a dulciurilor pe care le găsiţi aici.

Cum îngheţata este preferata mea vă voi spune doar că aici găsiţi cele mai creative şi mai delicioase sortimente cu ciocolată albă sau neagră, biscuit, portocale, ciocolată condimentată, nucă de cocos, caramel, mascarpone, nocciola, fistic, tiramisu, cremă de vanilie, panna cotta, mentă, scortişoară şi ghimbir, alune de pădure sau cafea.

Veţi descoperi o adevărată explozie de gusturi încă de la prima linguriţă, iar acesta nu este decât începutul. Atenţie însă: prea multă creează dependeţă şi… dureri în gât! Dar e atât de bună…

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută