Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Extratereştrii cei răi vs. eroii americani

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Extratereştrii cei răi vs. eroii americani Share Extratereştrii cei răi vs. eroii americani


Dacă te aştepţi de la un film precum „Invadarea lumii: Bătălia Los Angeles” să fie o producţie cinematografică care să te dea pe spate din punct de vedere al scenariului original, al felului dramatic în care joacă actorii şi alte asemenea standarde înalte, îţi spun de la început că-ţi faci speranţe deşarte. Dar dacă intri la acest film cu aşteptări normale, ca de la un blockbuster în care s-au investit sute de milioane de dolari şi care are ca subiect invadarea Pământului de către extratereştri, s-ar putea să îl găseşti agreabil.

„Invadarea lumii” este un fel de „Elicopter la Pământ” şi „Independence Day” la un loc, adică împuşcături cu duiumul între tabăra băieţilor buni şi cea a răilor. În cazul de faţă, oamenii versus invadatorii din Spaţiu. Extratereştrii mor cu sutele, executaţi în cele mai inventive moduri, soldaţii americani mor tragic şi eroic, exact aşa cum dă bine, armele sunt variate şi muniţia parcă nesfârşită, iar autostrăzile, zgârie-norii, maşinile, tancurile şi avioanele explodează de parcă a venit sfârşitul lumii.

Două ore de distracţie mai ceva ca într-un joc video, în care nu prea mai contează replicile fără sare şi piper, acţiunea previzibilă şi patetismul obişnuit al filmelor americane de acest gen.

Invadarea lumii : Bătălia Los Angeles
Regia: Jonathan Liebesman

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută