Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Concurs european de filme realizate cu telefonul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concurs european de filme realizate cu telefonul Share Concurs european de filme realizate cu telefonul


Tinerii artişti europeni cu preocupări transdisciplinare sunt invitaţi să experimenteze şi să utilizeze telefonul mobil ca mijloc de creaţie şi de naraţiune. Participaţi la concurs şi descoperiţi o viziune creativă a spaţiilor urbane şi a oraşelor europene. Paşii indicaţi de organizatorii concursului sunt următorii: alegeţi un teritoriu urban european; realizaţi un film scurt, de maxim trei minute, cu un telefon mobil; o atenţie particulară va fi acordată proiectelor pline de imaginaţie, insolite. Publicul vizat: artiştii plastici, performerii, coregrafii, muzicienii, arhitecţii, desigverii, scriitorii, studenţii la artă şi arhitectură. Premiile: trei laureaţi vor fi invitaţi să-şi prezinte filmul la Praga în noiembrie 2011, cu ocazia evenimentului final MOB .

Cele mai bune filme vor fi difuzate în reţeaua europeană de festivaluri şi de instituţii a organizatorilor. Vor fi acordate premii de la
300 la 1000 de euro. Juriul se va reuni în octombrie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută