Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Beer o’Clock: un Rai uşor, spumos, de vară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Beer o’Clock: un Rai uşor, spumos, de vară Share Beer o’Clock: un Rai uşor, spumos, de vară


Cum se simte un iubitor de bere fină în **Beer o’Clock**? Ca într-un Rai spumos, acidulat, uşor amărui, în care eşti înconjurat de cele mai tari blonde, brunete şi roşcate. Nu vă gândiţi la alte treburi, că la beri mă refeream 🙂 Iar asta fiindcă aici, în noua berărie deschisă în pasajul Vilacrosse, găseşti nişte băuturi pe care sunt sigură că nu le-ai mai încercat până acum.

Eu, cel puţin, am aflat cu încântare ce înseamnă o bere germană, neagră şi afumată. Ai citit bine, afumată. O experienţă unică, cel puţin pentru papilele noastre de români. Însă nici restul sortimentelor nu sunt mai prejos: berea belgiană cu gust de zmeură, dulce şi acidulată, ca un sirop uşor alcoolizat, numai bună pentru zilele toride, sau berea “Goldean Dreak”, neagră şi la fel de tare precum un vin.

Plus promisiuni pentru Budweiser la draft, pe viitor. În rest, un loc amenajat în lemn, micuţ şi intim, cu degustări de bere, rockăreli organizate şi oameni prietenoşi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută