Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

The Beer Community

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Beer Community Share The Beer Community


Toti pentru BERE… si BERE pentru toti!

### Este un lucru stiut… Romanilor le place berea.
Cu acest adevar in maneca, avem placerea si onoarea sa anuntam evenimentul destinat atat consumatorilor cat si producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de bere – THE BEER COMMUNITY, Zile si Nopti de Bere – Curtea Berarilor Bucuresti, 8-14 August 2011.

### Cum se desfasoara?
Intr-o locatie propice, in Centrul istoric al capitalei, timp de sapte zile si sapte nopti… pe fondul consumului responsabil desigur, se vor acorda laude si aplauze marcilor de bere – atat pentru produsul in sine cat si pentru elemente de branding si marketing, cum ar fi: aspectul recipientului, afise publicitare, spoturi video, design-ul etichetei etc.

### Cum participati?
Incepem prin a anunta si sublinia lipsa taxei de participare.

Continuam prin a mentiona faptul ca programul festivalului va fi anuntat treptat pe site-ul festivalului, [www.thebeercommunity.ro](http://www.thebeercommunity.ro/) incepand cu data de 22 Iulie 2011.

Pentru ca stim ca v-am facut curiosi, o sa va spunem in linii mari cam ce se intampla in cele 7 zile de festival: proiectii de film documentar si spoturi publicitare, expozitii de fotografie si machete publicitare, expozitii de capace, etichete si materiale promotionale, seminarii cu oameni din industrie, traininguri de fabricare a berii, jocuri, expozitii de comics-uri si bineinteles multe, multe, multe marci de bere.

### Regulile nescrise in THE BEER COMMUNITY:
– Comanda berea la bar (ospatarii vor fi foarte ocupati si risti sa te enervezi daca astepti la masa)
– Cand comanzi berea la bar NU spune “Vreau si eu o bere” (risti sa enervezi barmanii)
– Nu iti fie jena sa vii la festival imbracat in costum traditional german sau in kilt scotian

Acestea fiind spuse, va asteptam in perioada 8-14 august 2011 la Curtea Berarilor (Str.Selari nr: 9 – 11 ) pentru cea mai frumoasa sarbatoare a berii din Romania.

### Linkuri THE BEER COMMUNITY:
– [www.thebeercommunity.ro](http://www.thebeercommunity.ro/)
– [http://www.youtube.com/user/thebeercommunity](http://www.youtube.com/user/thebeercommunity/)
– [http://www.facebook.com/pages/THE-BEER-COMMUNITY/237777046245867](http://www.facebook.com/pages/THE-BEER-COMMUNITY/237777046245867)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută