Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Teatru și bere

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatru și bere Share Teatru și bere


Clubul El Comandante a decretat: dansul și distracția nu mai sunt de ajuns, avem nevoie și de un pic de cultură pentru ca tacâmul să fie complet. Și zău că au dreptate, cine știe, poate măcar așa, cu porții mici, dar constante de artă servite prin cluburi și baruri, la anul vom avea mai mulți absolvenți de liceu și mai mulți oameni interesați, pe lângă bere și dans, și de cărți, filme și teatru.

Curentul începe încet, dar sigur: după cafeneaua Godot, unde bei un shake de fructe și te uiți, în același timp, la o piesă de teatru, El Comandante tocmai ce a inaugurat un spațiu artistic, în care are loc săptămânal câte un one man/woman show.

Săptămâna trecută, spațiul s-a deschis cu două piese: **O2**, după Ivan Viripaev și **Fără cap**, după Truman Capote, ambele durând câte o oră. La sfârșit, pe sistemul ”Bebelușelor, dans!”, a început programul obișnuit de bericeală și dănțuială, ceea ce nu poate decât să ne bucure, pentru că avem de toate pentru toți.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută