Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Lanterna verde: Supererou colorat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lanterna verde: Supererou colorat Share Lanterna verde: Supererou colorat


Înţeleg foarte bine unde bat filmele cu supereroi. E unul dintre puţinele lucruri pe care le putem învăţa de la americani. Toţi bărbaţii ăştia super îmbrăcaţi ridicol nu au scopul să se dea mari, ci să îi îndrume câte un pic pe cei mici, cel puţin la nivel moral.

În Lanterna Verde: Protectorul Universului , bătălia nu e între o caracatiţă mare şi neagră şi o gaşcă de bărbaţi verzi, ci între voinţă şi frică. Poate că nouă ni se pare hilar, dar unui puşti (targetul benzilor desenate create acum 15-20 de ani) toate poveştile astea îi clădesc uşor nişte valori.

Plot-ul împarte universul în 3.600 de sectoare, fiecare dintre ele având un protector, posesor de inel verde. Când cel mai bun protector este ucis de o forţă malefică uriaşă ce-şi ia puterea din frica oamenilor, inelul alege un om ca protector.

Intră în scenă Ryan Reynolds, un hot-shot care pilotează F-35, strâmbă din nas la o relaţie cu Blake Lively (cât tupeu) şi conduce un American Muscle roşu. Banal, ce să zic. Efecte vizuale foarte plăcute, clişee exagerate (ca de obicei), dar popcornul va fi digerabil. O să le placă copiilor. Şi celor mari, aşa ca noi, dar mai ales celor mici.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută