Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

METROPOLIS face comedie în cartiere

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii METROPOLIS face comedie în cartiere Share METROPOLIS face comedie în cartiere


E cel de al treilea an în care Teatrul Metropolis organizează Cartier de vară, adică ia o piesă din repertoriu şi o joacă în parcuri pe tot parcursul verii.

Anul acesta e rândul comediei **A FI SAU CE VA FI** de Lyle Victor Albert, în regia lui Alexandru JITEA. Distribuţia e formată din Vlad CORBEANU, Mihailo MILENKOSKI, Roxana IVANCIU, Alexandra TIMOFTE, Ionut IONESCU şi Valentin DEVITTOR.

Vestea cea mai bună este că intrarea e liberă la toate reprezentaţiile. Dacă piesa n-a ajuns încă în cartierul tău, o mai poţi vedea duminică, 28 august, în parcul Lumea Copiilor din sectorul 4.

Dan Boicea scrie pe Agenda Liternet: “Personajul-cheie din A fi sau ce va fi… este Joey (Ionuţ Ionescu), un hibrid între Mitică Dragomir şi Fizz, genul de personaj pe care îl face Mihai Bendeac, fără succes, la Antena 1, cu un IQ mai mic decât îl avea Woody Allen când era bebeluş. El pricepe foarte repede, dar nu înţelege nimic. Se scarpină abundent la organele genitale”.

Aşadar, nu vă aşteptaţi la cine ştie ce spectacol elegant. Noi n-am văzut piesa, aşa că n-avem idee dacă e de văzut sau nu. Dar dacă tot e vară şi oferta culturală e subţire, cine ştie, poate într-o seară fierbinte merge o piesă mai uşurică…

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută