Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Roaba de cultură

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Roaba de cultură Share Roaba de cultură


De la începutul lunii iulie, în zona Pescăruş, din Parcul Herăstrău, eşti aşteptat să îţi petreci timpul liber în natură, într-un mod cât mai creativ, la **Roaba de cultură**.

Proiectul este organizat de Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte si sprijinit de Cumpana, World Class, Editura Nemira, Lipton, Recolamp, Biciclop, Perpetuum Cycle si Free Rider.

Proiectul oferă în mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber în natură. Astfel, până pe 15 octombrie, te poţi relaxa la concertele live, poţi lua cursuri de dans, sau poţi participa la atelierele de pictură şi olărit sau la diverse activităţi sportive.

### Programul weekendului urmator este:

#### Vineri 29 iulie
– Ora 18.00- curs de olarit
– Ora 20.00- concert chitara clasica Mihai Melinescu si Tudor Anghelescu

#### Sambata 30 iulie
– Ora 20.00- Cvartetul Capriccio

#### Duminica 31 iulie
– Ora 19.00- Magicianul Bogdan Munteanu – magie pentru copii

De asemenea, tot aici, vor fi prezentate piese de teatru şi se vor realiza proiecţii de filme, în parteneriat cu institutele culturale. Dacă eşti pasionat de lectură, vei putea închiria cărţi, în mod gratuit, pe care le poţi citi numai în spaţiul amenajat, iar dacă vei dori să continui lectura a doua zi, o poţi face rezervând cartea pentru 24 de ore.

În plus, zona **Roaba de cultură** beneficiază de acces Wi-Fi gratuit.

Pentru înscrieri la cursurile de dans, pictură, olarit sau sport poţi face o rezervare la cabina Green Revolution din parc sau online, pe emailul roabadecultura@greenrevolution.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.