Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

O noapte energizantă în Bermuda’s Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii O noapte energizantă în Bermuda’s Pub Share O noapte energizantă în Bermuda’s Pub


Triunghiul unde dispariția îți oferă doar placere – acesta este sloganul Bermuda’s Pub. Numele, așa cum bănuiți deja, îi
vine de la celebrul Triunghi al Bermudelor (“The Bermuda Triangle”) o zonă aproximativ triunghiulară ca formă, cu cele trei colțuri localizate de Insulele Bermude, Porto Rico și Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic. Triunghiul Bermudelor este cunoscut în lumea întreagă datorită speculațiilor cum că în această zonă s-ar întâmpla fenomene paranormale (dispariții de vapoare și avioane etc).

Bineînțeles că în Bermuda’s Pub nu există fenomene paranormale, există doar multe evenimente, partyuri, seri tematice și multă distracție. Suficiente motive încât să te pierzi în atmosfera muzicii bune, dansante, să te lași fermecat de un bar imens, unde găsești o varietate de băuturi sofisticate. În Bermuda’s Pub romul Bacardi are un gust aparte, mai ales mixat în faimosul cocktail “Rum Swizzle”, cu suc de citrice și apă minerală.

La fel de ofertant în privința aromei este și cocktailul “Dark and Stormy”, cu bere de ghimbir. După o noapte energizantă petrecută în Bermuda’s Pub ești pregătit pentru o nouă zi de rutină cotidiană, aștepând momentul în care vei retrăi o seară de poveste.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută