Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Încă un Hush!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Încă un Hush! Share Încă un Hush!


Poate datorită căldurii excesive din ultima vreme, poate că localul a devenit neîncăpător sau, poate ca un preambul la Festivalul
Rock Hush ce va urma, cert este că începând cu acest weekend, Hush a pregătit piteștenilor o surpriză mai mult decât binevenită. Departe de aerul încins, de dogoarea asfaltului și betonului care ne alungă de pe străzile orașului chiar și la orele târzii ale serii, pub-ul Hush te invită la fiecare sfârșit de săptămână – de vineri până duminică, la noua terasă deschisă în Parcul Ștrand.

Situată în vecinătatea Teatrului de Vară din parc, terasa cu grătare și bere, un adevărat refugiu în aceste zile fierbinți de vară, păstrează tradiția și calitatea cu care Hush-ul ne-a obișnuit de atâția ani. Și pentru că am menționat evenimentul care se va desfășura în zilele 2-3 septembrie la Teatrul de Vară din Parcul Ștrand, nu putem să nu subliniem faptul că Hush a depășit de mult termenul de restaurant, terasă sau pub. Organizând permanent concerte și spectacole cu artiști consacrați dar și debutanți, a reușit să devină un adevărat promotor al fenomenului live.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută