Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Coasta de vită cu măr şi pară caramelizate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Coasta de vită cu măr şi pară caramelizate Share Coasta de vită cu măr şi pară caramelizate


Prin locaţia sa extraordinară, arhitectura bine definită şi atmosfera relaxantă, Restaurantul Sky, situat pe Strada Principală nr 1, din Păuleştii Noi, oferă o nouă dimensiune a luxului şi serviciilor de calitate. Aici puteţi încerca nu numai clasicele feluri de mâncare, ci de asemenea, o varietate de aperitive calde şi reci cu fructe de mare, supe orientale, dar şi specialităţi din bucătăria mediteraneană îmbogăţite cu fripturi savuroase, paste şi preparate vegetariene.

Una dintre specialităţile casei la Restaurantul Sky, pe care o recomandă bucătarul şef Mihai Zamfira este “Coasta de vită cu măr şi pară caramelizate”. Pentru început coasta de vită se ţine timp de 48 de ore într-un amestec de ulei de măsline, rozmarin, cimbrişor verde, o ceapă tăiată în patru, morcov şi foi de dafin. După ce s-a marinat, se pregăteşte sosul brun, prin arderea oaselor la cup tor, împreună cu legumele.

Acesta trebuie să scadă până devine gros. Coasta se bagă apoi la cuptor, se toarnă marinată din abundenţă şi se acoperă tava cu folie de aluminiu. Se ţine la cuptor timp de o oră şi jumătate. În prealabil, fructele se curăţă de coajă, se pun într-o tigaie cu unt, se flambează cu coniac şi apoi se trag într-o crustă de zahăr caramelizat. Ingredientele se trec apoi în sosul brun, se aşează pe farfurie şi se servesc calde, “în compania” unui vin roşu.

Poftă bună!

Rezervări se pot face la Sky Restaurant din Păuleştii Noi la telefon: 0737500593 sau pe e-mail: rezervari@skyrestaurant.ro

RESTAURANT SKY

Strada Principală nr 1

Păuleştii Noi

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută