Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Andy Ghost (Altar)

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Andy Ghost (Altar) Share Andy Ghost (Altar)


##„Noul album Altar – agresiv, cu un sound de excepție, o producție de nivel internațional”

*- Salutare, Andy, şi La Mulţi Ani! Sînteţi într-un turneu „ALTAR – 20 de ani”, nu e ciudat ca voi, atît de tineri, să împliniţi 20 de ani ca formaţie?*

– Salut Mihai, mulțumim pentru urare. Da, suntem în turneul „ALTAR – 20 de ani”. Primul concert din seria acestui eveniment a fost la Cluj şi a ieşit extraordinar de bine. Publicul a fost în delir! Am văzut tineri de 14-15 ani în primele rânduri savurând fiecare moment, dar i-am revăzut şi pe mulți care sunt deja veterani la concertele Altar. Da, noi ne simțim tineri, încă suntem entuziaști în tot ceea ce facem. Nici nu ne-am dat seama că a trecut vremea aşa de repede:), e ciudat – într-adevăr – să conștientizezi că – hei, au trecut 20 de ani de la înființarea trupei!

*- Ce veţi cînta în turneu? Aveţi un playlist special? Invitaţi? Alte surprize?*

– Vom cânta piese de pe fiecare album de-al nostru, vom trece pas cu pas prin toate cele 4 materiale discografice Altar, vom cânta cele mai cunoscute piese, începând de la Prophecy, Prison of Death, Alone, Stop the Silence, Mr. President, Become Another Man, trecând prin Born Again, Memories, Atitudine, Născut Învingător, Protest, Singur Împotriva Tuturor şi până la piesele care vor apărea pe următorul nostru album, şi anume Make Yourself Heard, Under Control, Invasion plus câteva surprize… Noul album Altar va fi un album masiv, agresiv, cu un sound de excepție, un album metal, o producție de nivel internațional.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.