Mâncarea indiană îţi va pune la grea încercare toate papilele gustative şi olfactive, fără îndoială. Specialităţi de pui şi miel cu garnitură de… condimente. Contrastul aromelor te va ameţi şi te va face să uiţi să te opreşti din mestecat şi savurat. Să nu te sperii dacă o să găseşti un baton de scorţişoară în porţia de orez. Deşi este o combinaţie neobişnuită, te asigur că este foarte gustoasă.
Un ospătar foarte amabil mi-a şoptit că masa pe care bucătarul îşi ţine condimentele este cât roata carului de mare, aşa că aş încerca marea cu degetul dacă aş vrea să ghicesc ce-am avut în farfurie.
Cât despre desert, a venit în momentul în care credeam că nimic nu mai are loc la mine în stomac şi totuşi, după 3 minute, paharelul cu cele două găluşte cu migdale în sos de miere era gol.
În fiecare vineri şi sâmbătă seara, restaurantul **Taj** îţi pregăteşte reprezentaţii muzicale specific indiene, dar şi muzică de pian live. Îl recomand oricui doreşte un răsfăţ culinar de proporţii epice, dar în acelaşi timp recomand şi atenţie la cantitatea de condimente picante alese.