Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Classic Summer Bookfair – târgul de carte cu caracter social

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Classic Summer Bookfair – târgul de carte cu caracter social Share Classic Summer Bookfair – târgul de carte cu caracter social


În perioada 9 – 14 iulie 2011, echipa bookblog.ro vă așteaptă la Classic Summer Bookfair – târgul de carte cu caracter social organizat în trei dintre cele mai cunoscute ceainării din București.

Târgul va aduce mai aproape de dumneavoastră cărtile care contează, la prețuri mai mici decât în librarii. Veți putea achiziționa cărți din noua colecție a editurii All – Strada Ficțiunii – cu 20% mai ieftin, iar librăria elefant.ro vă aduce noutățile anului 2011 cu reduceri de 15%.

În plus, aceasta este o ocazie de a susține o cauză socială, deoarece câștigurile rezultate din acest târg vor fi donate către copiii din mediul rural care își doresc cărți și materiale didactice pentru activități extrașcolare.

Sunteți așteptați cu drag şi cărţi bune în:
– Ramayana, pe 9 şi 10 iulie, între 15:00 şi 21:00
– Lente Cafe, pe 11 şi 12 iulie, între 13:00 şi 21:00
– Green Tea, pe 13 şi 14 iulie, între 18:00 şi 21:00

Mai multe detalii despre târg, cât și despre proiectele sociale pe care le susține gasiți pe pagina evenimentului: [http://www.bookblog.ro/classic-summer-bookfair-2011](http://www.bookblog.ro/classic-summer-bookfair-2011/)

Classic Summer Bookfest este organizat de bookblog.ro, cu sprijinul Fundației Dinu Patriciu.

Parteneri media: întrefete.ro, Jurnalul Nțional, metropotam.ro, port.ro, raluk.ro, Zoom tv, Zile și nopți, elefant.ro, evenimente-bucuresti.ro, vinsieu.ro, lumeabuna.ro, 9pm.ro.

>bookblog.ro este cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste patru ani de existenţă, el a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.