Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

A venit timpul pentru U2 la bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A venit timpul pentru U2 la bucureşti Share A venit timpul pentru U2 la bucureşti


**Bon Jovi** au fost excelenţi.

Toate hiturile din palmares, oamenii în formă nemaipomenită, trei ore de rock old school, nişte mii de fani care-au cântat şi-au dansat ca nebunii, două bisuri lungi, ecran uriaş să-i vezi starului rock fiecare picur de transpiraţie pe pieptul gol.

Păcat c-a trebuit să ne călcăm în picioare 30 de minute ca să intrăm. Că în spate nu se auzea prea bine, probabil că nu poţi da foarte tare în Piaţa Constituţiei. Că nişte mii de oameni nu făceau decît să plimbe beri şi hotdogi din stânga scenei în dreapta ei. Dar astea-s detalii. A fost multă lume bucuroasă de **Bon Jovi**. Cică peste 50.000 de oameni. Bravo nouă!

În timpul concertului, la ora 23.00, Parcul Izvor era plin, plin cum nu l-am văzut niciodată ziua. Tineri şi bunici pe iarbă, la 32 de grade, cu urechile ciulite înspre rockul care se auzea, surprinzător, foarte bine de la nivelul solului. Copiii în leagăne, hipsteri pe biciclete, maiouri transpirate cu braţe tatuate cu BJ temporar. Frumos, variat, ca la un concert adevărat.

Da, a fost concertul anului. Şi risc să prevăd că la anul vin şi **U2**, şi-atunci putem spune c-am crescut cu adevărat mari!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.