Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Yummy – Pofta vine…văzând!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Yummy – Pofta vine…văzând! Share Yummy – Pofta vine…văzând!


Veșnicul subiect de discuție al gospodinelor, ce gătești azi, ar putea aparține de domeniul trecutului. Sigur că idei la acest capitol ar fi mai mult decât suficiente însă căldura verii, lipsa de timp și, de ce să nu fim sincere, și cea de chef, ne aduce la disperare. Soluția salvatoare în acest caz este restaurantul Yummy! Este singurul loc din Pitești unde am găsit adunate laolaltă toate atributele ce caracterizează o bucătărie „ca la mama acasă”.

Produse proaspete, meniuri variate, prețuri imbatabile – ce ne putem dori mai mult? Cine are timp la prânz, poate lua masa aici și, ce mi se pare extraordinar, este că poți vedea meniurile din care ai de ales. Pofta îți vine nu mâncând, ci doar văzând cum arată și miros bucatele expuse. Cine nu are la dispoziție nici măcar timpul pentru elementara pauză de prânz, poate comanda telefonic fie meniul zilei, fie orice alte preparate dintr-o listă interminabilă ce îți stă la dispoziție accesând site-ul www.cemanancazi.ro.

De la bucătăria internațională până la cea tradițională românească, reprezentanții cei mai importanți sunt prezenți pe lista de meniuri la prețuri mai mult decât acceptabile. Iar pentru petrecerile și evenimentele pe care le-ai planificat îți recomandăm, la fel de călduros, serviciul de catering care se bucură de o reputație extraordinară!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.