Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Vară românească

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vară românească Share Vară românească


Prea cald, prea rece. Plouă prea mult sau prea puțin, e vânt (atenție că ar putea fi radioactiv!) sau ne lipsește măcar o boare care să ne răcorească. Să nu ieșim de sub clopotul de sticlă (beton) decât la anumite ore că până și soarele a devenit nociv. Mâncați sănătos, atenție la E-uri, insecticide, prafuri radioactive, etc., etc.

Că am devenit renumiți printr-o veșnică nemulțumire și stilul inconfundabil de a ne văita de orice, nu este o noutate. Dar, de ceva vreme, suntem în pericol de a deveni caraghioși: din dorința de a trăi cât mai mult, plecăm urechea la tot ce debitează experți mai vechi sau mai noi. Gem internetul, presa și televiziunea de tot felul de teorii, sfaturi și atenționări în ceea ce privește nocivitatea a tot ce ne înconjoară.

Să fim serioși: trăim pe această planetă așa cum e ea și cu toate transformările care au loc, va trebui să ne adaptăm, că de mutat în altă parte nu avem cum și, mai ales (regret că trezesc pe mulți la realitate), nu suntem veșnici. Nici măcar nu trăim o mie de ani. Iar dacă veți alege o viață de ascet, plină de rețineri și frustrări, regimuri alimentare și de alte naturi, tot atât veți trăi, dar cu siguranță mai puțin fericiți.

Treziți-vă la realitate, trăiți și această vară așa cum va fi ea, plină de soare, muzică și petreceri. Fie pe plan local, la unul din ștranduri, pe una din terasele „tunate” special pentru voi, pe litoralul oricărei mări sau la unul din festivalurile de muzică ale acestei veri.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută