Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

QuantiQ şi Stillborn Cântă în deschidere la Bon Jovi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii QuantiQ şi Stillborn Cântă în deschidere la Bon Jovi Share QuantiQ şi Stillborn Cântă în deschidere la Bon Jovi


Finala competiţiei **Wanted: Demo & Live**, iniţiată de Rock Fm a fost incendiară. Cele 3 trupe finaliste: **Oldgreen**, **QuantiQ** şi **Stillborn** au dat tot ce au avut mai bun pe scena Hard Rock Café. Juriul competiţiei, format din DJ-ii Rock Fm şi reprezentanţii D&D East Entertainment a fost pus la grea încercare.

Fiecare dintre cele trei trupe finaliste a susţinut un mini-recital, prezentând juriului, şi publicului, totodată, cele mai bune 4 piese din repertoriu.

Decizia a fost extrem de dificilă, rezultatul final fiind o surpriză pentru toţi cei prezenţi. Toate trupele participante au fost câştigătoare: **Oldgreen** va deschide festivalul Rock the City din 2012, iar **QuantiQ** şi **Stillborn** vor cânta în deschiderea concertului **Bon Jovi**, din 10 iulie, din Piaţa Constituţiei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută