Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Motorfest

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Motorfest Share Motorfest


Evenimentul a ajuns la cea de a VII-a ediție și se va desfășura în perioada 22-24 iulie în parcarea Era Shopping Park. Aici va fi amenajat un circuit de “supermoto” și un cort de 600 metri pătrați cu scenă și berărie. Ne aflăm la a VII-a ediție și dorim să aducem noutăți conceputului de bază, în primul rând prin alegerea unei locații ce ne va putea permite o întâlnire la un nivel mai înalt decât până acum. Anul acesta la Motorfest vor fi prezenți: Bucovina, Dependent, Sukar Nation, Aproape Unplugged, Petran & Friends, Pinehole, Almost In Range, Reflection of Reality, anunță într-un comunicat de presă organizatorii acțiunii.

De 7 ani, în fiecare vară are loc MOTORFEST, întâlnirea motociciliștilor ieșeni, care au dorit să aibă o întrunire locală, ocazie cu care prietenii din alte orașe să vadă și să cunoască Iașul. Mai bine zis, un pretext pentru a pleca la drum pe motor. MOTORFEST nu este întrunirea unui club moto, ci reuniunea tuturor pasionaților de acest sport din Iași. Totul a început în 2004, când lumea s-a strâns la marginea pădurii din Bucium. Această primă “întrunire” a fost mai mult o improvizație, însă în următorii doi ani, lucurile au evoluat, tot pe platoul de la Releu. În 2007, Motorfest s-a mutat în Campingul de la Lețcani iar în 2009 și 2010 s-a ajuns la Tabara Ciric.

Vă așteptăm cu detalii pe http://www.motorfest.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.