Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Motorfest

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Motorfest Share Motorfest


Evenimentul a ajuns la cea de a VII-a ediție și se va desfășura în perioada 22-24 iulie în parcarea Era Shopping Park. Aici va fi amenajat un circuit de “supermoto” și un cort de 600 metri pătrați cu scenă și berărie. Ne aflăm la a VII-a ediție și dorim să aducem noutăți conceputului de bază, în primul rând prin alegerea unei locații ce ne va putea permite o întâlnire la un nivel mai înalt decât până acum. Anul acesta la Motorfest vor fi prezenți: Bucovina, Dependent, Sukar Nation, Aproape Unplugged, Petran & Friends, Pinehole, Almost In Range, Reflection of Reality, anunță într-un comunicat de presă organizatorii acțiunii.

De 7 ani, în fiecare vară are loc MOTORFEST, întâlnirea motociciliștilor ieșeni, care au dorit să aibă o întrunire locală, ocazie cu care prietenii din alte orașe să vadă și să cunoască Iașul. Mai bine zis, un pretext pentru a pleca la drum pe motor. MOTORFEST nu este întrunirea unui club moto, ci reuniunea tuturor pasionaților de acest sport din Iași. Totul a început în 2004, când lumea s-a strâns la marginea pădurii din Bucium. Această primă “întrunire” a fost mai mult o improvizație, însă în următorii doi ani, lucurile au evoluat, tot pe platoul de la Releu. În 2007, Motorfest s-a mutat în Campingul de la Lețcani iar în 2009 și 2010 s-a ajuns la Tabara Ciric.

Vă așteptăm cu detalii pe http://www.motorfest.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută