Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Mănâncă româneşte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mănâncă româneşte Share Mănâncă româneşte


Sunteţi cu prietenii, sau doar cu iubitul sau iubita? Nu ştiţi unde să-i potoliţi foamea partenerului de afaceri? Haideţi să lăsăm mâncărurile de fiţe deoparte şi să exploram împreună bucătăria românească, lăsată la prăfuit pe un raft stingher. Taverna Română, situată în comuna Gura Vitioarei, pe DN1A, la km 97, vă poate ajuta să ieşiţi din monotonia zilnică, departe de zgomotul şi de poluarea pe care le inhalăm în metropolele aglomerate şi vă pune la dispoziţie autenticele preparate tradiţionale, însoţite de ţuica bătrână de Văleni şi vinişorul aromat de Tohani, Jidvei ori Murfatlar.

Numai la Taverna Română veţi găsi acele Ciolane fragede pe Fasole, acele sărmăluţe în foi de varză, lăsate la fiert zile întregi, la foc mocnit de lemne, carne de porc afumată, păstrată în borcane cu untură, în beci sau o tocăniță din carne de porc afumată cu mămăliguţă şi murături de casă. Deserturi divine vă aşteaptă tot aici: clătite umplute cu brânză dulce şi stafide, cu dulceaţă de vişine, cu nuci şi miere, sau ciocolată, papanaşi fragezi cu smântână şi dulceaţă care se topesc în gură şi mult râvnita Prăjitură a Casei.

Veniţi la Taverna Română, să vă simţiţi bine alături de formaţia localului, petreceţi Seri Româneşti pe cinste, şi lăsaţi vinişorul să dezlege limbile prietenilor, în timp ce savurați unul din preparatele tradiţionale şi vă bucuraţi de răcoarea ce v-o oferă Grădina de Vara plină de flori şi salcâmi, cu o capacitate de 150 locuri, sau interiorul rustic, cu o capacitate de 250 de locuri. Vino, trăieşte româneşte, mănâncă româneşte, simte româneşte!

Taverna Română

DN1A, KM 97

Ploiești – Vălenii de Munte, Comuna Gura Vitioarei

Tel: 0244285221

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută