Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Unde Mergem?! La Ceapa Rosie!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Unde Mergem?! La Ceapa Rosie! Share Unde Mergem?! La Ceapa Rosie!


Tuturor ne place să mâncăm la restaurant. Însă, important este nu numai să te hrăneşti, ci contează foarte mult şi unde o faci. Astfel, să mănânci o mâncare caldă, gustoasă într-un ambient plăcut poate fi o hrană nu numai pentru trup, dar şi pentru suflet. Un restaurant, indiferent de specificul său, trebuie să fie un loc aparte şi nu o simplă cantină unde se consumă mecanic actul alimentaţiei. Din acest motiv, Braseria Ceapa Roşie încearcă să elimine rutina restaurantului impersonal prin apropierea de căldura specifică lui “acasă”. Braseria are o impresionantă ofertă culinară şi excelează la capitolul servicii.

Spaţiul modern şi generos al braseriei este locul perfect unde se pot degusta zilnic la alegere aperitive reci şi preparate calde, pregătite într-o manieră originală, cu minuţiozitate şi grijă pentru fiecare detaliu, de la selecţionarea atentă a celor mai proaspete ingrediente până la prezentarea farfuriei. Braseria poate fi gazda ideală pentru orice eveniment deosebit, cum ar fi nunţi, botezuri, aniversări, banchete şi mese festive, dar şi pentru expoziţii de artă şi evenimente culturale. Prin toate acestea, Ceapa Roşie este acel loc primitor pe care îl căutăm cu toţii, acel loc în care vă puteţi aduce prietenii, vă puteţi întâlni la o discuţie despre afaceri, fără să vă formalizaţi excesiv şi în care veţi dori mereu să reveniţi.

Braserie Ceapa Rosie

Piaţa Unirii, nr.8

Tel: 0354113264

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută