Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Restaurantul Play

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurantul Play Share Restaurantul Play


“Bucătăria este o artă” spunea cineva. La Restaurantul Play, ea este artă şi pasiune, bucurie şi încântare.

Situat pe str.Mihai Eminescu, nr.124, acest restaurant este locul unde primirea călduroasă, ambientul elegant, dar mai ales mâncărurile apetisante crează acea atmosferă unde veţi dori să reveniţi

Bucătăria oferă o varietate de gusturi şi delicatese, de la arome clasice ale bucătăriei internaţionale, la misterul fermecător al bucătăriei italiene. Felurilor culinare desăvârşite, li se alătură un meniu complet de pizza, preparată pe vatră. Iar dacă vorbim de pizza, recomandarea noastră este pizza Play, o bunătate de pizza cu mozzarella, piept de pui, măsline şi ciuperci.

Meniul mai conţine şi o ofertă variată de paste, cum ar fi paste cu fructe de mare, paste cu pesto, paste cu sos de roşii şi costiţă şi multe altele, la fel de gustoase. Specialitatea casei este un mixt grill, adică un amestec de cârnat de porc, ceafă afumată, şuncă afumată şi crenvurşti de pui. Însoţite de băuturi fine şi vinuri clasice, toate aceste preparate delicioase vin în completarea întâlnirilor de afaceri şi a evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră.

Cu o capacitate de 120 de locuri, restaurantul Play poate fi gazda ideală pentru orice eveniment deosebit, cum ar fi nunţi, botezuri, aniversări, mese festive.

Aşadar, dacă sunteţi în căutarea unui loc în care atmosfera de bun gust întâlneşte rafinamentul culinar, restaurantul Play este bineînţeles, alegerea firească.

Restaurant Play

Str. Mihai Eminescu 124

Tel: 0254224000

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută