Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

La Băiatu’ se mănâncă cel mai bine…

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Băiatu’ se mănâncă cel mai bine… Share La Băiatu’ se mănâncă cel mai bine…


La Băiatu’ este un restaurant elegant şi intim situat pe Aleea Anemonelor, nr. 21. Deschis încă din anul 1992, dar complet renovat anul acesta, La Băiatu’ se adresează împătimiţilor artei culinare, aflaţi în căutarea gustului desăvârşit. Cu o capacitate de 40 de locuri, cu un meniu foarte variat, plin de preparate delicioase din bucătăria românească, pregătite ca la mama acasă, La Băiatu’ vine în sprijinul satisfacerii oricăror pofte, indiferent de exigenţa clienţilor care îi vor trece pragul.

Locaţia plină de stil şi rafinament, serviciile ireproşabile, dar mai ales bucatele delicioase, sunt tot atâtea motive pentru a veni La Băiatu’. Iar dacă veniţi o dată, sigur veţi reveni, nerăbdători să testaţi toate preparatele din meniu. Specialităţile casei sunt ciorba de burtă, cotletul ardelenesc, dar mai ales faimoşii papanaşi (pentru cei care nu ştiu, aceşti papanaşi sunt cei mai buni din oraş). Însoţite de băuturi fine şi vinuri clasice, toate aceste preparate delicioase vin în completarea întâlnirilor de afaceri şi a evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră.

Fiind locaţia perfectă pentru a petrece clipe de neuitat, Restaurantul La Băiatu’ este ideal pentru servirea unei cine romantice sau a unei mese între prieteni, în compania unei muzici de calitate. Toate acestea pentru ca dumneavoastră să petreceţi clipe de neuitat, într-un cadru unic, în care oferta gastronomică variată se împleteşte cu o servire ireproşabilă. zn

La Băiatu’

Aleea Anemonelor 21

Tel: 0254226930

www.la-baiatu.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.