Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Hanu lu’ Moş Opincă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hanu lu’ Moş Opincă Share Hanu lu’ Moş Opincă


Se ştie că românului îi place să mănânce bine, să bea cu poftă şi să asculte muzică bună. Toate acestea le-am găsit la Hanu lu’ Moş Opincă, un restaurant în care adevărata tradiţie românească este la ea acasă.

Situat pe str.Coziei nr.32, restaurantul se adresează împătimiţilor artei culinare, aflaţi în căutarea gustului desăvârşit. Decorul rustic, ambianţa plină de farmec, dar mai ales bucatele delicioase, sunt tot atâtea motive pentru ai face o vizită la Hanu lu’ Moş Opincă. Iar dacă veniţi o dată, sigur veţi mai reveni, nerăbdători să încercaţi toate preparatele din meniu.

Specialitatea lui Moş Opincă este un platou plin cu bunătăţi pentru 4 persoane, dar la fel de bune sunt şi sărmăluţele cu mămăliguţă, tochitura de porc, balmoşul ciobănesc, ciolanul întreg cu fasole sau ciulamaua de pui cu mămăliguţă. Preţurile sunt accesibile, iar servirea ireproşabilă.

Ospitalitatea îi caracterizează pe români, în general şi pe Moş Opincă, în special. Aici, voia bună şi distracţia sunt la ele acasă.

Hanu lu’ Moş Opincă

Str. Coziei 32

Tel: 0254214789, 0726490037

Facebook: Mos Opinca Deva

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută