Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Casa Pami

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Casa Pami Share Casa Pami


Cu standarde internaţionale în mâncăruri, băuturi şi servicii, Restaurantul Casa Pami vine în întâmpinarea aşteptărilor dumneavoastră cu un design deosebit, o atmosferă primitoare şi un meniu complet şi incitant.

Restaurantul situat pe Aleea Violetelor, nr. 1A., este locul unde primirea călduroasă, ambientul plin de rafinament, dar mai ales mâncărurile apetisante crează acea atmosferă unde veţi dori să reveniţi.Aici veţi găsi preparate ale gastronomiei româneşti alături de specialităţi internaţionale pregătite într-o manieră originală, cu minuţiozitate şi grijă pentru fiecare detaliu, de la selecţionarea atentă a celor mai proaspete ingrediente până la prezentarea farfuriei.

În meniu veţi descoperi cu plăcere preparate delicioase şi apetisante ca medalion de ciuperci, gulaş de curcan, sote de ficat, caşcaval pane, portofel Pami şi multe altele, toate pregătite după reţete proprii. Însoţite de băuturi fine şi vinuri clasice, toate aceste preparate delicioase vin în completarea întâlnirilor de afaceri şi a evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră. Iar dacă v-am trezit interesul, tot ce trebuie să faceţi este să veniţi aici şi să vă bucuraţi de o seară minunată! Cei de la Casa Pami se va ocupa de restul, vor avea grijă să fiţi serviţi cu cele mai fine şi plăcute băuturi într-o ambianţă relaxantă şi plăcută.

Casa Pami

Aleea Violetelor, nr.1A, lateral de Poliţia Municipiului Deva

Tel. 0722.371.713

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută