Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Rock the City sau B’estfest?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rock the City sau B’estfest? Share Rock the City sau B’estfest?


Aceasta-i întrebarea…

Acum câţiva ani mă zgâiam la concerte pe HBO şi obideam supărată în barbă că n-am avut şi eu norocul să mă nasc la Londra sau la Berlin, să vină şi la mine-n oraş U2 vineri şi Pink Floyd sâmbătă, să stau pe balcon şi să aud din stânga nor de concert Sting şi din dreapta un Robbie Williams ca la carte.

Ei bine, pentru că zicalele din bătrâni sunt foarte adevărate, dar şi complet nebăgate-n seamă, vorba cu “ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să cazi pe spate când o să ţi se-ntâmple” a venit să-mi dea o pereche de palme peste program. Iacă-tă că mi s-a dat: în aceeaşi seară, Prodigy în Piaţa Constituţiei şi Skunk Anansie în Pipera. Sigur că o să merg la amândouă, mi-am închiriat deja un elicopter pentru vineri.

Vă mai spun doar să vă bucuraţi de vara asta care-a început, iată, mai bine ca-n programele HBO, şi să aruncaţi un ochi ceva mai atent în revistă. Am schimbat lucruri, ca să vă fim mai aproape şi mai de folos când e loc de distracţie în oraş. Am relansat şi www.zilesinopti.ro. Ca să ştiţi sigur pe ce daţi banii şi timpul cel preţios.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută