Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Oau, ce pizza!… Maaaaaamma Mia!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Oau, ce pizza!… Maaaaaamma Mia! Share Oau, ce pizza!… Maaaaaamma Mia!


Cred că, măcar o dată, fiecare dintre noi a gustat din pizza de la Mamma Mia. Fie că eraţi în trecere pe la porumbei sau că vă era foame, nu puteţi uita gustul inconfundabil al celebrei pizza de la Mamma Mia. Cu o ofertă de peste 50 de sortimente de pizza şi peste 20 de preparate din carne din pui sau porc, Mamma Mia devine un reper în rândul serviciilor locale de restauraţie. Renumele actual l-au câştigat prin calitatea şi diversitatea preparatelor. Cu o capacitate de 200 de locuri (în interior) şi 80 de locuri pe terasa deschisă toată vara, Mamma Mia face faţă provocării de a fi o gazdă bună.

Şi dacă drumul până în centru vi se pare lung, puteţi face comenzi telefonic. Comenzile vă sunt livrate în timp scurt, indiferent de sortimentul de mâncare pe care doriţi să îl serviţi. Pentru cei interesaţi, Mamma Mia a deschis şi un centru de catering special creat pentru a eficientiza livrarea la domiciliu sau la sediul firmei.

Când treceţi pe aici, nu mergeţi singuri. Super pizza de la Mamma Mia are diametru de 70 de cm şi este ideală pentru o masă savuroasă cu prietenii.

MAMMA MIA
Str. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 4
în spatele blocului Guliver
0232.270.215, 0332.466.966
0747.248.758, 0728.148.658
www.mammamia.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută